Τηλ.::
Κίνα Ψηφιακή υπερηχητική γεννήτρια κατασκευαστής
Ours ultrasonic Co.,Ltd

 ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΛΥΣΗΣ

Αρχική Σελίδα

Ours ultrasonic Co.,Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Έξοχη κατασκευή, πρώτης τάξεως παραγωγή:

 

Δικός μας υπερηχητική Co., ΕΠΕ διοργανώνει περισσότερα από 1000 τετραγωνικά μέτρα του εργαστηρίου παραγωγής και μιας ομάδας παραγωγής περισσότερων από 50 ανθρώπων που είναι ικανοί στις διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής. Έχει την αυτόματη γραμμή παραγωγής από την πρώτη ύλη στο ολοκληρωμένο προϊόν, που είναι κύριο του υπερηχητικού μετατροπέα, της υπερηχητικής γεννήτριας, του υπερηχητικού καθαρότερου, πιεζοηλεκτρικού κεραμικού, υπερηχητικού αντιδραστήρα και του υπερηχητικού εξοπλισμού, sonochemical σύστημα υψηλής δύναμης, και ούτω καθεξής ως σύνολο περίπλοκων μονάδων παραγωγής. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μετατροπέων είναι περισσότερο από 200000pcs. Με την επεκτειμένος ικανότητα παραγωγής, ως το 2018, η ετήσια ικανότητα παραγωγής θα φθάσει σε 300000pcs piezo 10000000pcs και γεννήτρια 10000unit.

 

Διοικητικοί χαρακτήρες παραγωγής:

 

Υιοθετήστε την προηγμένη συγκεντρωμένη ιδέα, εξανθρωπισμένο σχέδιο αυστηρά εφαρμόστε τα διοικητικά μέτρα 4S, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα της εργασίας, την ασφάλεια, το καθαρό και άνετο περιβάλλον κατασκευής για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και να λειάνει της παραγωγής. Πλήρως βελτιστοποιήστε τη διοικητική διαδικασία διαταγής παραγωγής και εφαρμόστε την ευθύνη αλυσίδων επιχείρησης να παράσχει, της παραγωγής και των πωλήσεων βαθμιαία.

Πιστοποιήσεις
  • Ours ultrasonic Co.,Ltd
  • Ours ultrasonic Co.,Ltd
  • Ours ultrasonic Co.,Ltd
Στοιχεία επικοινωνίας
Ours ultrasonic Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Admin/Abby/May/Tina//Aimee

Τηλ.:: 86-755-33558265

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Ours ultrasonic Co.,Ltd
506B, πάρκο βιομηχανίας Dazhong, sanhe, οδός DaLang, περιοχή longhua, ShenZhen
Τηλ.::86-755-33558265
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Digital Ultrasonic Generator προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 digitalultrasonicgenerator.com. All Rights Reserved.